Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТБългария трябва да отстоява своята история, език и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТБългария трябва да отстоява своята история, език и
Коментари Харесай

Президентът Радев: България трябва да отстоява своята история, език и идентичност. Партията ми са българите по площадите

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

България би трябвало да отстоява своята история, език и еднаквост, тъй като никой различен няма по какъв начин да го направи вместо нея, разяснява президентът Радев по Българска национална телевизия тематиката България - Северна Македония.

" Работейки искрено, ние ще намерим вярното решение. Договорите за добросъседство не ни водят към това. Северна Македония би трябвало сама да реши дали да продължава с идеологемите на омразата от предишното. За мен е значимо, че съумях да убедя българското държавно управление, че не може да има безусловна поддръжка. Постигнахме единодушие, че би трябвало да има национална рамка и съпротива, която да отстоява нашите ползи. Вътрешна македонска революционна организация има по-друго виждане. Това е значима стъпка, която направи България. Интересува ме какво прави държавното ръковоство на Северна Македония във връзка с държавната политика за музеи монументи, рубрики, уеб сайтове, проучвания.

България е виновен член на Европейски Съюз и не можем да си позволим да внесем още един проблем в този съюз. Има задоволително обстоятелства, доказващи истината. Смущаващо е мълчанието на българското държавно управление. Има подводни камъни. 

Относно моята администрация, повода да се разделя с господин Методиев не е празненството на социалистите. Има доста хора във властта, които желаят да разбият единството на левицата. Българските социалисти са хората, които издигнаха кандидатурата ми, с цел да се опълча на статуквото, корупцията и беззаконието. Не са ме оставили самичък в борбите. Пожелах на Нинова бързо излекуване, когато беше в болница. Освобождаването на господин Методиев е резултат от общата ни оценка за неговата работа. Промяната в България е невъзможна без стотиците хиляди от ляво. 

Моята партия е партията на почтените българи - демократи и родолюбци. Срещам ги по площадите в цялата страна. Обединява ги убеждението, че би трябвало да си върнем закона и справедливостта. Зависи от събитията дали ще се стигне до партия публично. Има ясни отговорности. Отдавна съм декларирал. Подкрепям всяка партия, която слага българския народ преди всичко. Зависи от факторите. Те са доста. Аз мъчно се нервирам. Потискам гнева и чевствата и това е потребно. 

Стиснатият пестник е знак на обединяване против мафиотизираната страна. Някои хора приканват за обединяване, с цел да се не помнят шкафчетата. С обединени старания можем да сменим порочния модел на ръководство. 

Управлението на Борисов зареди още по-мощно задкулисие, което овладява институции и изсмуква големи обществени запаси и укрепва своята подмолна власт. Трябва да се обединим като общество и да притиснем всеки, които ще ръководи да работи за действителна смяна, ръководство и синтез на познание и правата на жителите с пълноценни промени. За одобряването на държавността, за секване на кражбите, за създаване механизми на отчетност, вложения в човешки капитал в народен приоритет, образован напредък за запазване на българската природа. Да влияем върху всеки да вземе ясна позиция да уточни дейно механизми в своите политически стратегии.

Ще ни коства време да възстановяваме работата на иституциите, демократични механизми, да отворим пътя към жадувания разцвет и почтено място в Европа. Въпреки обезверяването обществото ни има силата, упоритостта и гения да се оправи с тази дълбока рецесия за Европейска България. Обединение към правила, а не в името на корупционния комфорт. Всички управнически инструмети са в ръцете на държавното управление.

Невъзможно е да се построи доверие и има липса на информация. Няма мнение и оферти. В битката с пандемията най-важно е доверието. Второ - информацията, с цел да управляваш такава пандемия би трябвало да имаш навременна информация. Консултативният съвет не е място за приятни приказки, а за отчети и планове. Няма информация какво става, вие дори показвате два свята - на обещанията и заклинанията, че има всичко, а след това вашите кореспонденти демонстрират другата картина. ", отговори на въпросите на водещия гостът в студиото.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР